Choya

Spoločnosť CHOYA vznikla pred viac ako 100 rokmi a začala s pestovaním hrozna. Vyrábala a predávala z neho vína a pálenky. Vďaka týmto skromným začiatkom si spoločnosť váži nielen poľnohospodársku produkciu, ale vývoj a „rast ruka v ruke“ s pestovateľmi vníma ako súčasť svojej DNA. Táto myšlienka Sumitara Konda, zakladateľa CHOYA, stále žije a tvorí súčasť poslania spoločnosti – vždy vyrábať vysoko kvalitné a chutné produkty, ktoré si zákazníci môžu vychutnať.

Sumitaro bol po návšteve Európy kvôli výskumu vína veľmi prekvapený vysokou kvalitou zámorských vín a brandy. Uvedomil si, že domáci trh po liberalizácii obchodu zmietnu dovážané produkty. Namiesto propagácie importovanej kultúry sníval o pestovaní a rozvíjaní kultúry alebo tradície, ktorá bola jedinečná pre Japonsko, a nakoniec sa o ňu podelil so zvyškom sveta.

Pôvod názvu spoločnosti
Jedinečný japonský druh motýľa známy ako Gifu Chō sa nachádza v oblasti Komagatani, priamo v mieste sídla spoločnosti.
Tiež sa tam našlo veľa artefaktov z doby kamennej, ako sú hroty šípov (v japončine nazývané „ya“). Na počesť prírody aj miestnej histórie sa názov spoločnosti stal kombináciou dvoch slov, „cho“ (motýľ) a „ya“ (hrot šípu) – CHOYA.

Choya sú zastúpené v nasledujúcich kategóriach:

Potvrďte svoj vek

Na tejto stránke nájdete pestrú ponuku nápojov,
ktoré sú pre dospelých. Vstúpte, len ak ste dovŕšili vek 18 rokov.

Mám viac ako 18 rokov Mám menej ako 18 rokov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.