Jägermeister

Jägermeister sídli v Nemecku a vyrába najznámejší bylinný likér. Zrodil sa v malom meste s bohatou históriou a krásnou prírodou, Wolfenbüttel, kde dozrieva do svojej legendárnej chuti už od roku 1878. Vtedy dostal Curt Mast geniálny nápad. Namiesto octu začal v rodinnej továrni vyrábať likéry, a po rokoch hľadania ideálnej receptúry namiešal zmes 56 bylín, kvetov, koreňov a ovocia. Dal tak život legendárnej chuti Jägermeister. Jägermeister bol na trh uvedený v roku 1935. Nápoj má silnú výraznú vôňu a výnimočne citlivo vyváženú horkosladkú chuť.

Pred maceráciou sa jednotlivé byliny, kvety, korene a ovocie najskôr navážia podľa tajnej receptúry a potom rozomelú mlynčekmi. Po 6-týždňovej macerácii bylinnej zmesi a prvej filtrácii odpočíva základný materiál likéru Jägermeister aspoň celý jeden rok v dubových sudoch. Vysoká vlhkosť v priestoroch, kde sú umiestnené sudy, zaisťuje takmer konštantnú teplotu medzi 17 – 20 °C. Pri skladovaní whisky alebo brandy je dobré, keď sa vôňa dreva prenáša do kvapaliny. Jägermeister sa však zameriava na čistú príchuť bylín. Aby sa zabránilo tomu, že základný materiál získa príchuť dreva, zbavuje sa každý nový sud tejto vône zmesou alkoholu a vody.

Jägermeister vyrába šetrne a udržateľne. Fľaše sú z 90% z recyklovaného skla a predná aj zadná etiketa z recyklovaného papiera.

Jägermeister sú zastúpené v nasledujúcich kategóriach:

Potvrďte svoj vek

Na tejto stránke nájdete pestrú ponuku nápojov,
ktoré sú pre dospelých. Vstúpte, len ak ste dovŕšili vek 18 rokov.

Mám viac ako 18 rokov Mám menej ako 18 rokov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.