Monnet

Ako klenot, aj koňak Monnet sa v prvom rade odlišuje svojou žiarou a jasom. Ako klenot bol vyleštený k dokonalosti prácou času a ľudí. Je výsledkom svetskej tradície, ktorú v priebehu rokov obohacovali generácie pivničných majstrov, ktorí si od roku 1838 odovzdávali všetky tajomstvá kvality. Všetci mali rovnaký sen - urobiť z Monnet skvelý koňak a premeniť ochutnávku koňaku Monnet na žiarivý moment zdokonaľovania a potešenia.

Od svojho založenia v roku 1838 je Monnet jedným z historických najlepších producentov koňaku. Prežil svoju slávu aj pád, ktoré z koňaku urobili vynikajúci produkt. Jeho majitelia boli často inovátori, skutoční vizionári. Taký bol aj prípad jeho zakladateľa Jeana-Gabriela Monneta, ktorý rýchlo rozvinul svoju spoločnosť a vybudoval revolučné pivnice v regióne Cognac. Rovnako ako jeho syn Jean Monnet, ktorý bol tiež jedným zo zakladateľov Európskej únie. Jeho otvorenosť svetu bola rodinným dedičstvom.

Srdcom koňaku Monnet je oddanosť odovzdávaniu tradícií, ale aj vôľa inovovať, posúvať hranice a ísť stále ďalej v kvalite. Typický štýl koňakov Monnet sú „slnečné“ koňaky, hrejivé so silnými kvetinovými a ovocnými tónmi. Koňak si človek najprv vychutná očami, odlišuje sa svojou pozoruhodnou jasnosťou a jemnosťou textúry. Vo vôni cítiť pomaly uvoľňujúce, krásne, sladké kvetinové tóny. V ústach sa odhaľuje prekvapujúca bohatosť a krásna rovnováha. Taníny a drevité tóny nemaskujú pôvodné hroznové chute, ale dopĺňajú ich a spájajú sa s nimi.

Monnet sú zastúpené v nasledujúcich kategóriach:

Potvrďte svoj vek

Na tejto stránke nájdete pestrú ponuku nápojov,
ktoré sú pre dospelých. Vstúpte, len ak ste dovŕšili vek 18 rokov.

Mám viac ako 18 rokov Mám menej ako 18 rokov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.