Galliano L'autentico 0,5l 42,3%

18,45 s DPH 15,38 € bez DPH
Na sklade
Výrobca:
Obj. čislo:
AE-15284
EAN:
8716000967237
Obsah alkoholu %
42.3
Balenie
Bez obalu
Objem
0.5

Galliano L'autentico 0,5l 42,3%

Galliano L'autentico je taliansky likér, ktorý v roku 1896 vytvoril Arturo Vaccari z Toskánska. Pomenovaný bol po Giuseppem Gallianovi, talianskom vojnovom hrdinovi. Tento likér sa vyrába z vanilky, citrusu, zázvoru a anízu.

Originál. Klasika. Dokonale vyvážená zmes exotických bylín a stredomorských rastlín, ktoré sú vybrané a zmiešané v ich prirodzenej podobe. Výsledná chuť je zaokrúhlená, s výrazným aromatickým vrchným tónom, ktorý prechádza do nádhernej, hlbokej chuti.

Pripravené podľa receptúry, ktorá pripomína stredoveký elixír z bylín, rastlín, koreňov, kôry, korenia a semien kvetov. Fľaštička Galliano vzniká starostlivým výberom a kontrolou kvality približne 30 bylín, korenín a rastlinných extraktov. Tak sa zrodil dokonale vyvážený, ručne vyrábaný likér.

Receptúra Galliano zostáva dodnes dobre stráženým tajomstvom. Nižšie uvádzame niektoré z výťažkov: stredomorský aníz, borievka, pižmo, badián, levanduľa, mäta pieporná, škorica, vanilka.

Fľaše sú plnené s obsahom alkoholu 42,3 %.

Farba: zlatožltá so svetlozelenými odleskami
Vôňa: citrusy, vanilka, bylinky
Chuť: aníz, zázvor, bylinky, citrusy, škorica
Záver: hrejivý, korenie, bylinky

Parametre

Obsah alkoholu % 42.3
Balenie Bez obalu
Objem 0.5
Hmotnosť 1,3 kg
Naposledy navštívené

Potvrďte svoj vek

Na tejto stránke nájdete pestrú ponuku nápojov,
ktoré sú pre dospelých. Vstúpte, len ak ste dovŕšili vek 18 rokov.

Mám viac ako 18 rokov Mám menej ako 18 rokov

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.